Yaoza!!

Efter Dolce & Gabbanas show i Milano såg folk på gatan ut bland annat så här. (Källa This is glamorous)

Förutom att jag avskyr underkläderna, att de syns (skulle själv haft nåt hudfärgad osynligt för att göra klänningen rättvisa), så absolut ääääälskar jag klänningen. Färgen, spetsen, modellen, kvinnans figur, skorna, väskan och frisyren till, ja allt utom underkläderna. Jag hade gärna fodrat hela klänningen med nåt hudfärgat.

Och hon är så välsvarvad att fodralet funkar. Jag hade gärna haft lite andningsutrymme om jag skulle haft den. Men jag hade inte hamnat på en modeblogg om jag hade haft den. Kanske hade hamnat på bloggen Fet är fri. Som jag inte har startat än, men visst borde man.

3 kommentarer:

Sara sa...

Hade jag haft den hade det omedelbart blivit reklam för kassler och det är jag inte ens särskilt förtjust i, så jag går direkt på något mera tygbaserat!

AL sa...

Hon var stilig. Det härliga är att hon bakom i helsvart och sandaler är också stilig. Spektrat över vad som är vackert är brett och rymmer så mycket och så många. Kanske alla? Kanske till och med den som är fet och fri?

modren sa...

Tänk att hon går på gatan så uppklädd.
Jag har klädkammaren full av s k söndagskläder som jag i princip bara använder i kyrkan. Snygga, ärtiga - om jag får säga det själv - klänningar och kjolar och blusar i alla tänkbara färger.
Men till vardags kör jag med mina långbyxor dag ut och dag in, och "vardagsblusar".
Man kanske skulle använda det söndagsfina till vardags då och då? Handla på Willys i stilig klänning? Få en helt annan hållning? Strunta i att läsa det finstilta?
Häromdan "hittade" jag ett dussin oerhört vackra kristallglas i köksskåpet. Hade glömt att vi hade dem. Vi har ALDRIG använt dem! (Svärfar hade glasaffär. Alla barnen har fått var sin uppsättning vackra glas.) Går förstås inte att diska kristall i diskmaskinen.
Men det är inte klokt att sällan eller aldrig använda det vackraste vi har.
Det måste bli en ändring!
modren