Dagens upprörd

Läste nåt om en kvinna som blev attackerad på handikapparkeringsplatsen, där en man kom och ropade att lata får inte stå på handikapparkeringsplatsen, att hon var zigenare och så nåt svärord, att hon inte kunde ha råd med en sån bil och att det säkert var det sociala som skaffat den åt henne. (Jag vet inte mycket om vad det sociala skaffar åt en, men bilar tror jag inte är en av sakerna.) Sen körde han medvetet på henne, så hon efter åtta månader och operation på ena knät fortfarande går med kryckor.

Gubben skulle stämmas eller anhållas eller nåt sånt, och det var så turligt att han tidigare på sommaren hade kört på en polis (!) på ett övergångsställe (!) medan han körde en färdtjänsttransport (!).

Visst låter det som en härlig chaufför, en som man gärna vill ha på en stillsam, händelselös sjukresa.

En god vän till mig har blivit ytterligare skadad flera gånger på sjukresa, för att chaufförerna antingen kör som biltjuvar, eller, när hon fick bytt till bårtransport så hon kunde ligga ner, fick en dörr i huvudet, eller hur det nu var. Så härligt med folk som arbetar med sjuka och verkligen passar för sitt jobb.

Idag läste jag återigen om en vansinnig hemtjänstperson. Som diskade under rinnande vatten, med kranen på fullt ös. Då har man aldrig varken haft huvudvärk eller hört talas om att vatten inne finns i oändlig mängd i våra rör.

Eller folk som kommer med parfym på till en allergiker/astmatiker, "tänkte prova och se", "menar du att jag ska gå nu då?"

Nej men stanna du här och vårda mig tills jag inte längre kan andas alls för att du inte vill läsa enkla instruktioner.

Alltså, folk.