Sarkasmträning

Precis så här hade jag velat ha några bridesmaids som såg ut när jag gifte mig. Asså, det är så jaaaag.

4 kommentarer:

Sara sa...

Det hade varit fint med Uggs också! Pälsstövlar och underklänningar är typ bästa kombon!(Och för all önskvärd tydlighet: jag övar jag också!)

Monnah sa...

Men det här är lite en stil som jag charmas av här i Utah. Det finns vissa som klarar att "pull it off" med den äran. Jag själv hade på mig tygskor med sidenband istället för skosnören och fick rätt mycket påpekande om detta av diverse familjemedlemmar. Nåja, jag fick i alla fall inte ont i fötterna! :)

modren sa...

Skönt att alls våra bröllop är över och done with.
Vi behöver ju inte bekymra oss.
Låt folk klä sig som de vill.
modren

En långvarig förkylning sa...

Chokad att ingen hade pastellfärgade Hunters på sig! Jag var bohemiskt klädd som brud, men mer prinsessbohem än musikfestivalbohem. Utsläppt hår och en krans med murgröna och pärlor i håret. Min klänning fick panikköpas tio dagar innan bröllopet eftersom den ursprungliga klänningen som jag beställt och hade ritat själv och skulle bli uppsydd i sidenchiffong blev förstörd av skräddaren som visade sig vara lite knäpp.
Panikklänningen lät jag ändra om, efter min stil, hos en bättre skräddare(såklart), och jag blev jättenöjd. Galen historia, får ont i magen när jag tänker på det!