Mormor Geten

Minns hur mormor smygläste Burda i affären för att se om det var nåt mönster hon ville ha. Och då köpte hon tidningen. Eller Neue Mode. Och de gånger hon sydde avslutningsklänningar till mig, och senare balklänningar, är väldigt speciella minnen.

Så på Readly blir jag aldrig så lycklig som när det har kommit ut en ny Burda. Förfärligt synd bara att de bara har den på turkiska.

Visst är klänningen på framsidan fantastisk? Så skulle jag vilja se ut varje dag med olika mönster, färger och längd. Den skulle jag vilja sy och visa för mormor, twirling.

Fast det är nåt riktigt skumt nu. Jag kan inte publicera detta inlägget om jag har bifogat en bild på turkiska Burda. Ingen skärmdump, inte ens om jag laddar ner omslaget går det. Har provat alla tricks jag har i ärmen, hur kan det vara omöjligt att bifoga en bild av ens egen skärm i ens egen blogg? Hittade en tysk framsida på samma klänning, med fruktansvärd bildkvalitet och som jag pinnade och försökte ta därifrån, men det gick inte heller. Så nu känner jag mig mycket konfys och som att Storebror ser mig. Kan inte dra nån annan slutsats än att man inte får visa foton från Burda. Okejdå. Ville bara göra smygreklam för en bra tidning som jag har goda barndomsminnen av. Men slipp då.

Inga kommentarer: