Dagens bästa nyhet!

Jag frestades att köpa en prissänkt behå på Ellos i veckan men har lyckats hålla mig. Men så skulle jag hitta några minneslappar och då hittade jag en annan minneslapp med mina mått. Och när jag mäter mig igen har jag gått ner 5 cm på byst och stuss och 10 cm i midjan!

1) Det var som dr Ulla sa, att jag hade gått ner i vikt!

2) Att jag gått ner dubbelt så mycket i midjan talar för att det inte bara är övervikt i allmänhet jag bär på, utan att det är som jag säger medicinmage. När jag går upp i vikt av mediciner sätter det sig nämligen i midjan.

Så nu ska jag återigen se om jag kan klara av tanken på LCHF. Visserligen verkar ju 5:2, som jag kör med nu, nej, jag kör ju med 16:8 eller den hemmagjorda 20:4, fungera lite, halvt omärkligt som Omars bugningar i Ture Sventon. Men jag är fortfarande tjock som bara den och sur som bara den. Är inte säker på att jag kan göra slut med pasta och potatis och bröd. Vi får se. Käkade hönökaka med hushållsost till kvällsmat idag. Livets mening ju.

1 kommentar:

Sara sa...

Jag funderar på att testa viktväktarna så att jag får fortsätta med livets mening. Det är egentligen emot mina principer eftersom jag ju tror att lchf är nyttigare och att VV gör att man jojobantar, men är på väg att växa ur tälten jag köpte för ett år sen, så något måste göras. Verkligen.

Grattis till midjan!