Mitt andra bröllop

Mikael och jag är gifta en gång, och vi är bägge två väldigt nöjda med just det giftermålet och vill inte ha nåt annat.

Men om man nu måste spåna om sånt så vore det rätt romantiskt att gifta oss den 13 dec, för då blev vi tillsammans, för 7 år sen. Folk kanske är upptagna med annat på Lucia, men man är ju såklart egotrippad när det gäller sitt eget bröllop och tänker inte på sånt.

Förutom att man skulle haft nån som spelade in tal och musik från middagen, så att man kan komma ihåg mer från dagen, nu har jag tappat bort mig. Jo, förutom videofilmningen och mitt hår, som jag hade klippt i juli och inte tänkt på att jag skulle behöva göra brudfrisyr av knappt två månader senare. Det var inte ens min favoritfrisyr, men så blev det. Och så är jag ju riktigt irriterad på att jag inte var lika smal när vi gifte oss som när vi träffades. Men jag har tur, Mikael tycker inte det är nån ko på isen om jag är lite tjock. Det är mest jag som lider av det.

Men om vi skulle gifta oss nu den 13 dec, så är det två saker jag gärna skulle vilja ha, och det är såna där asiatiska lyktor som fungerar som små luftballonger. Fy vad fint om alla gäster fick sända iväg såna.

Jag vill också ha tomtebloss. Vet inte till vad, men de är så fina. Att gå under en ark (vänta, vad heter arch på svenska?) ser så romantiskt ut.

Ja, men välkomna då på fiktivt bröllop på lördag! Vi serverar inte risgrynsgröt men längre än så har jag inte kommit i planeringen. Men kom gärna!

1 kommentar:

Sara sa...

Vi gifte oss i augusti och hade planerat hur fint det skulle bli med fyrverkeri ut över vattnet i beckmörkret och det kulle liksom spegla sig. Jo hejsan! Det blåste kuling så raketerna pep iväg ut i mörkret och for all världens väg!