Dagens fynd

Köpte nedanstående kavaj för 1 pund och 4 pence. Frakten gick på en hundring med DHL, men jag hade räknat med att kavajen skulle vara värd det, och det var den! Debenhams gör så bra kläder. Fodret har ett svagt prickmönster, på insidan av kragen sitter det en spetskant som prydnad, ärmarna är nog långa t o m för mig, och tyget och detaljerna är arbetade. Jag är såååå nöjd! Jag har en svart kavaj, men den är för liten nu. Och denna var lite rolig, med de vita mönstret, fickorna och kragen som är söt och annorlunda.

För några år sen köpte jag i princip hela min garderob på ebay. Numera tar många så väldigt mycket i frakt (ofta rekommenderat så man inte ska kunna ljuga om att inte ha fått paketet) att man inte kan nöjesköpa saker för skojs skull längre. 10-20-30:- kan man ju ha eller mista, men om ett plagg kostar 100-150:- så vill man ju att det ska vara användbart. Så man får vara lite mer restriktiv i sina inköp, vilket jag inte gillar men accepterar. Jag har datorn framme nu så nu ska jag surfa på skor. Har köpt en del vansinnigt bra skor på ebay.

Den goda nyheten är att idag fungerade mina migränmediciner riktigt bra och jag mår nästan bra! Och just det, jag tog treo, så det är koffeinet som talar... Men whatever, jag behöver titta lite på skor.

2 kommentarer:

modren sa...

Och du lärde mig hur man handlar på ebay, så jag köpte också en hel garderob, tack för det!
Nu tittar jag inte ens en gång i månaden, för dyr frakt.
Men det är dags för ett par sköna skor, jag har nästan slitit ut mina senaste från ebay UK.
Tänk att man kan våga köpa skor via nätet, och de passar nästan alltid!
modren

Sara sa...

Fantastiskt söt liten jacka! Lyllo!