17. Seek out a forgotten friend

Jag hade fina förhoppningar om dagens julgodhet, men de grusades av min väldigt onda skalle. När jag inte har migrän har jag börjat tuppa upp mig lite och tänka att jag nog klarar mig utan triptaner, men idag har jag inte varit så tuff.

Däremot blev jag mjölkad idag, det var kul. Skulle ta sköldkörtelprover men efter flera blodlösa försök stack hon mig i fingret och tryckte ut ett halvt minirör med blod, tryck, skvätt, tryck, skvätt.

Ja, men så var det det där med en gammal vän. Jag hade tänkt ut vad jag skulle göra och allt, men jag tror inte jag orkar nu heller. Vi får nog kalla den här dagen för hissmusik och gå vidare. Imorgon ska jag visst 18. Gladden the heart of a child. Men det har jag redan gjort idag, när jag fixade snö. Alla ungar är jätteglada. Fast jag sätter inte ens en femma på att det blir en vit jul. Det kändes lite för blött idag för att våga tro på det. Men den som lever får se.

Förresten blev jag orolig idag när klockan var elva (23 alltså) och Mikael inte svarade i mobilen. Jag visste att han skulle tillbaka till jobbet efter att han kört några till Arlanda, men jag hann bli lite rädd när han inte svarade. Jag kom på att jag inte vet vad man gör om man undrar om nån har varit med om en bilolycka. Ringer man runt till sjukhusen och frågar efter Mikael i Toyotan eller? Han sa själv att han tror att standardförfarandet är att ringa polisen. Förfärligt att det finns folk som måste göra det, och får sin värld rubbad för evigt. Fy. <3.

2 kommentarer:

Sara sa...

Jag hade sån tur att jag blev ippsökt av en vän istället. Inte nån forgotten, men vi har inte setts sen i somras eller om det till och med var i våras, så det gälls väl nästan? Hon ringde och ville titta förbi och fika och stannade föredömligt kort stund, bara så vi han prata av oss det värsta. Så himla kul, jag tror inte jag har träffat en vän sådär själv sen ditt 20-årsjubileum, så det var väl på tiden. En gång i kvartalet ska man väl greja!

Anja Olergård sa...

Men vad kul! Och skönt att det inte blev för långt och sprängde julen för dig.