Den beige kunden

Min tes är att beige inte alls måste vara osynligt och personlighetslöst, som den beige kunden i Macken. Visst har jag rätt?

5 kommentarer:

Sara sa...

Oerhört mycket snyggare än det mesta av Gudrun Sjödén! Själv försöker jag inlemma lite kulörer i min annars så svarta garderob, men Maken säger att beige inte räknas som kulör. Bah, säger jag. Våga vara sprakbeige i vinter!

modren sa...

Men jag tycker att man helst inte ska vara för bleksiktig själv om man bär beige (liksom vitt). Såg Oprah en gång i en beige klänning. Hur snyggt som helst.
Fattar fortfarande inte varför modellerna ser så lessna och kinkiga ut.
modren

Anja Olergård sa...

Det är nog fortfarande inte politiskt korrekt för några tonåriga, taniga, outbildade levande klädhängare att tjäna miljoner, så de försöker att inte skratta hela vägen till banken. Eller?

Monnah sa...

Jag är så hjärtinnerligt trött på beige efter två år i det beiga kungadömet... Klarar knappt att se dessa praktverk även om de är vackra och fina på alla sätt och vis. Fast jag erkänner att dessa nyanser har sin plats på vissa människor. Inte nödvändigtvis bara på personer med mer färg, Modren, utan också på blondiner med rätt grundton. Det kan se otroligt snyggt ut!

AL sa...

4,6 från juryn. Men jag måste invænda att det var beige i ett ytterst generöst omfång om vitt, persika, silver mm inräknas!

Och jag håller med Monnah, en kamelhårsulster i Milano ær vackrare æn en beige khaki i Utah...