Prins Gabriels dop idag

Nån sa att Estelle briljerade när hon hällde upp dopvattnet ur en kanna, men jag tycker briljera är lite starkt. Men vi släpper det.

Jag såg inte slå er men har sett små klipp och bilder i efterhand och måste såklart ha några åsikter om kläderna.

Prinsessan Sofia. FEM STJÄRNOR. Landslagsdebut där hon kommer ifrån, som dessutom är sydd av släktingar, är ett genidrag. Det jul röda blir jätte fint och personligt och jag ÄLSKAR hennes klädval.

Drottning Silvia. Oklanderlig, som vanligt. Jag tyckte hon såg ovanligt fin ut. Kappan och klänningen såg ut som en ensemble och var sådär tjocka i tyget som jag älskar. Och en fin vintrig färg.jättesnyggt, och skär ingen älskade jag också.

Kronprinsessan Victoria. Hon gör ju aldrig fel. Höga pluspoäng för frisyren, som är lik den hon hade på konserverande dagen före bröllopet, dvs urtjusiga. Kragen på kavajen och kavajen i sig ger jag också höga betyg.kjolen sådär. Jag håller med en del som sagt att det var tomtemorvarning på kjolen, men jag funderar på vad hon skulle valt istället? En vid mönstrad kjol? En kortare i fin rätt? Jag vet inte. Men Estelle i matchande röd kofta med broderier på och en absolut underbar grå klänning som har varit svår att hitta på kort. Ser så stor och fin ut med gråa strumpbyxor istället för vita ribbstickade.

Prinsessan Madeleine. Jag brukar ofta tycka att Maddes kläder är för moderna, hon hoppar på trenderna så mycket tidigare ön jag att när hon har dem gillar jag inte alltid vad hon har på sig, men så går det ett halvår eller ett år och man har sett det på H&M och då har jag fattat galoppen. Hennes kappa var sån. Jag tycker mest den ser oförenlig ut. Men hon hade säkert bara den rosa Valentinoklänningen på sig på mottagningen och lunchen och den är också svår att se men den verkar mycket lovande.

På det hela taget fantastiska klädval!

2 kommentarer:

En långvarig förkylning sa...

Folkdräkten var fantastisk!

modren sa...

Om Madeleines klädsel tyckte jag inte. Fast söt är hon som en prinsessa.
Men ack, Victoria! Alltid lika tjusig. Underbar knallfärg. Men att hon kan gå på de höga skorna!
Och vad Estelle och Oscar är tvärlika. Tyckte jag redan på Oscars nyföddbild.
Din tyrckfelsnisse var i högform.
modren