Kunglig förlovning

Jag tycker ju att Meghan Markle och prins Harry är snygga som vilka fotomodeller som helst. Och fotona är tagna av nån som brukar fota modeller. Men, och självklart finns det ett men när jag börjar så här. MEN jag tycker inte det är lämpligt med en genomskinlig topp där man givetvis förstår att nån har kollat så inte några bröstvårtor syns genom löven, men givetvis måste ju alla som kollar på bilden själva titta efter. Tycker inte det är speciellt tjusigt att sända just det budskapet när det gäller en framtida kunglighet. Alla fattar väl att man är jättesexintresserad när man är nykär och snart ska gifta sig, men jag förvånas alltid när det är folk på såna där brudklänningsprogram som ska beskriva sin drömlook och säger sexig som första adjektiv. Måste man bevisa för alla att man är sexig när man gifter sig? Ingen tror ju att folk som bor ihop inte har upptäckt att de är sexiga. Jag tycker det är skevt att ha en vit klänning, som ju symboliserar renhet och oskuld, och samtidigt puffa fram sin sexighet som främsta egenskap.

Hur det än är i allmänhet tycker jag ändå att kungligheter ska vara nåt extra. Om de är som alla andra har de inget med privilegier att göra. Men vad kan man i och för sig förvänta sig av en amerikansk skådis.

Läste precis en hel analys av förlovningsfotona och även en jämförelse med storebrors och andra i det brittiska kungahuset. Och helt klart är den blivande kungens bra mycket mer formella. Men de ser ju ändå kära, nära och lyckliga ut.

Men Markle i sin klänning som kostar 600 000:-. Deras foto är snarare för deras eget nöje, för att ha ett vackert förlovningskort hemma i sovrummet, eller skrytsammare över soffan kanske. Inte för att berätta för världen att man ska gifta sig. Då har man väl i alla fall behå på sig på kortet, tycker jag.

Säg gärna vad ni tycker. Jag är ju hela 47 år och kanske har åsikter som en gammal tant. Övertyga mig gärna om den nya kungamakten. Blah.

3 kommentarer:

Monnah sa...

Jag är tämligen övertygad om att det är ett sådant där hudfärgat fodertyg under! Tycker de är jättefina. �� /en annan 47-årig gammal tant

Anonym sa...

Min enda tanke är - palla bry sig om vad någon har på sig på sina foton! Det har jag över huvud taget ingen som helst överflödig energi att tänka på. Önskar dem allt gott men bryr mig helt ärligt inte om det överdrivet mycket heller; de är vuxna och får ta ansvar för sina egna liv... Live and let live.

modren sa...

Såg inga bröst hur jag än letade :-) Hon har ett ganska sött leende. Och jag unnar herr prinsen lite lycka efter en tuff uppväxt.
modren