Kungliga frisyrer, kungliga smycken

Silvia bar Drottning Sofias diadem och hon har burit det vid 18 Nobelmiddagar. Hennes diadem och övriga smycken var en vacker och inte minst gnistrande kontrast till den fina frisyren som lik som bara flöt ihop dör bak, men mest var de ett komplement till hennes enkla, mörklila klänning i rak modell. Vid första anblicken ser den lite för enkel ut, men Silvia ser magnifik ut. Mycket på grund av tiaran och den tjusiga frisyren.


Victoria. Jag vet inte vad tiaran heter, men vi har sett den förr och den har stora akvamariner. Victorias frisyr var också fantastisk, ett ormbo under hårnät typ, fast fint och i ordning. Hon var Smäll av-snygg!


Madeleine var med på prisutdelningen men inte middagen. Hon hade en lite för slarvig uppsättning för min smak, man undrar vart allt hennes hår har tagit vägen. Annars var det mycket snyggt med massa lila ädelstenar.


Sofia har sitt privata diadem som hon fick av av svärföräldrarna i bröllopspresent. Förut satt det smaragder på toppen, sen inget, och nu fanns det pärlor. Henne frisyr var en normal låg uppsättning.

 

Prinsessan Christina fru Magnusson var nog frisk från sin cancer så hon kunde komma. Hon hade ett nyupptäckt ståldiadem som jag tror att Sofia också har setts i.

3 kommentarer:

Sara sa...

Det ser ut som att drottningens klänning är väldigt urringad i ryggen? Är det verkligen passande?

modren sa...

Hon kanske ville visa hur snygg rygg hon har trots åldern. Vi lever i en tid av visa-upp vad du har.
modren

Anja Olergård sa...

Det såg jag inte ens! Madeleine hade ju ganska mycket rygg på sin brudklänning så jag antar att det är ok numera. Men vi har ju ingen Magdalena att fråga!