Faran över?!

Jag ska skicka julkort till tillverkarna av Klorin, för Mikael har inte haft symptom på magsjuka på 48 timmar och inkubationstiden är 1-2 dagar så jag tror att jag har klarat mig! Är så GLAD! Och jag tror det var klorinet som gick åt i badrummet som gjorde susen. Därav julkortet alltså.

Visserligen hade jag ont i magen i 6 timmar idag, så ont att jag grät och blev så trött att jag fick ställa in duschen och inte orkade gå upp ur sängen förrän 18.30. Fick tidvis ligga hopkrupen och oja mig. Men det var inte magsjukeont. Så det har gått sådär hittills med att vila mig så jag orkar åka hemifrån på jul.

Men det hade ju gått åt skogen med julen om jag fick magsjuka, så det är betydligt bättre utgångsläge än annars. Bara inte så bra som jag tänkt mig. Det var jobbigt att städa toan med klorin varje gång jag var nödig och det hade jag inte räknat med. Så trist när man måste använda de små marginalerna till sjukdom när jag hade behövt dem i förebyggande syfte. Alltså, den här sjukdomen!

Jag tänker på småbarn som får spel i mataffärer. Eftersom jag är så ljudkänslig och mataffärer ekar bra, så får jag olämpliga tankar när ungar skriker på Ica Maxi. Jag vill väsa Håll käften eller så får du en anledning att skrika!

Men nu minns jag inte vad det var jag ville säga. Jag är ju inte i mataffärer särskilt ofta, så jag vet verkligen inte vart jag tänkte komma med det.

Förresten har jag en återkommande dröm. Det är att jag springer, i riktiga bra löparskor och allt, men mitt ena ben är konstigt. Som jag minns det kan jag inte böja knät eller lyfta ena benet från marken. Det känns ju som om det vore enkelt att analysera. Frustration över att saker inte fungerar som de ska och att mitt liv haltar ojämnt. Ingen haltar väl jämnt, så det var nog ett onödigt tillägg.

Fy vad jag blir rädd, det kör lite i magen. Jag kan verkligen stressa mig själv.

6 kommentarer:

Helena sa...

Skattat högt åt den teoretiska scenen på Ica. Innan du väser kan du väl ringa mig. Jag vill uppleva det live!😂 jag riktigt ser och hör det framför mig.

Helena sa...

Och vad GLAD jag blir över att du verkat klara dig!
GOD JUL!

Anja Olergård sa...

Det har varit nära flera gånger... Väsa på Ica alltså, magsjukan var aldrig nära förutom i min skenande fantasi. God jul!!!

Helena sa...

Skrattar igen när jag läser om ditt inlägg. Dt är bara så roligt! Kombon skrikande barn, främling kommer fram, böjer sig ner och väser "håll käften".
Tror det är dags att släcka nu. Kan inte sluta skratta. Liiiite trött kanske...
Hoppas att du får en ytterst vilsam dag!

Anja Olergård sa...

Men du anar inte vilken komplimang det är att du läser igen och skrattar! Mitt liv har uppfyllt sin mening,ju!

Och jag hoppas på en vilsam dag! Den började sådär med att magsmärtorna väckte mig så jag fick gå upp och fylla på med smärtmedicin och mera sömnmedel. Kan surfa lite innan de börjar verka, och då var ditt meddelande nog rekordartat i hur glad jag blev! Hoppas du hann sova så mycket inatt att du får njuta av julen. Jag antar att du griljerade skinka eller slog in julkælappar till två på natten, som en god mor... Julefrid och julefröjd till dig! <3

Helena sa...

Halv två faktiskt.;)