Sportlov och annat sportigt???

Nu har 08-orna februarilov, eller sportlov som de säger. Skönt för Mikael med paus från tidiga seminariemorgnar. -- Vilket säger ni? Sportlov eller februarilov? Se enkäten till höger.

Var på årsmöte för ME-föreningen idag. De hade också tagit dit några från den nystartade ME-mottagningen på Danderyds sjukhus. De har redan fått 40 remisser och har inte ens börjat ta emot patienter. Jag hade det så bra i Borås med min doktor Jan-Axel. Saknar honom verkligen! Den enda gången min nuvarande VCT-läkare inte har varit tveksam till mina mediciner var när jag hade problem med hjärtat. Det var en ny grej som hon hade koll på, men allt det gamla -- mediciner och symptom jag haft i tiotals år -- känns som om hon inte riktigt är säker på. Jaja, mötet i eftermiddags var i en iskall lokal och jag satt på en vanlig stol i 2½ timme, så nu har jag feber och störtont i ryggen. Får vila mig ett par dar efter det här. Skönt att inte ha veckan fulltecknad.

Blev nyss överbjuden på två garnpaket som jag bjudit på på tradera. Men Dorro tipsade på sin blogg om att man kan köpa 10 nystan för 100:- på Rusta, så det var ingen större förlust. Mina virknålar i bambu som kommer ända från Kina har ju ändå inte kommit än. (Har lite dåligt samvete över transporten och miljöaspekten, men alla andra virknålar tillverkas säkert också i Kina, så det är ingen skillnad. Säger jag.) Får ägna veckan åt läsning. Är så sugen på alla mina böcker!

Mikael sitter och spelar spel på datorn. Första gången sedan jag lärde känna honom. Vilket spel? Vet inte, men han kör traktor :) Gulligt va? Ni som känner Mikael vet att han älskar traktorer.

Och apropå sport, doping närmast, så åt jag en femtedels citron- och marängpaj hos mamma och pappa. Men nu är jag hungrig igen.

Eller så kan jag, om föregående inte räknas som sport vilket rubriken lovade, meddela att jag numera är beredd att ställa upp i VM i nagellack. Om man kör över naglarna med borttagningsmedel och sen målar två lager, så håller nagellacket över en vecka! (Tack, Karolina!) Kanske inte för normala människor, som använder händerna i sitt arbete och i köket, men för mig. Målade dem igår kväll efter en vecka utan nagellack och jag känner mig så fin. Instant pick-me-up. Å, nu längtar jag efter chokladtiramisu (som betyder pick-me-up)!

Har också hittat det borttappade halsbandet, det som var den första presenten jag fick av Mikael. Jag var ju så säker på att jag lagt det på köksbordet. Men jag hittade det på fönsterbrädan i sovrummet. Nu ser jag till att minnas var jag lägger det om jag tar av det (idag hade jag ett annat halsband.) Och apropå halsband så har jag köpt flera stycken på eBay. Livsfarligt, det där med nätshopping. Det senaste -- eller ska jag fresta med att säga sista -- jag köpte var ett från Monsoon/Accessorize för £4,99 plus frakt. På PayPal motsvarade det 70 kr. Så kul! Så billigt! Sååååååå ska inte göra det mer.

Och så såg vi på Solsidan idag. För första gången. Av rent utbildningsmässiga skäl. Men det var rätt kul. Lite överdrivet, men många skratt också.

Nu måste jag sluta, för mamma orkar inte läsa mer :)

Inga kommentarer: