Håller ni med mig???

Alex Schulman säger att detta är oredigerat och direkt från personernas, alltså Agnetha Sjödin och hennes pojkvän Peter, FB-sidor:

Peter skriver till Agneta:
Tack för att du vågat utforska världen och mött livet min älskling. Tack för att du fortsatt framåt med öppet hjärta, öppna sinnen och öppna ögon. Om jag hade vetat att det var hit jag var på väg, hade jag skyndat för att lära mig allt det jag uppenbarligen behövt lära mig för att möta dig. Jag älskar att det är så! Jag känner tacksamhet och nyfikenhet inför allt som är å kommer att bli vi. Come what may, jag älskar dig ♥

Agneta kommenterar:
Älskade! Dina ord hittar som alltid vägen rakt in i mitt hjärta. Du berör allt som är jag och jag tar tacksamt emot allt som är du. allt underbart, vackert och speciellt som är du. Du är min läromästare i att vara här och nu :) Jag är din! Jag älskar dig! ♥

Agneta skriver på Peters wall:

Min älskade! Vilken tacksamhet jag känner över att få vara din kvinna. Allt det vackra du så villkorslöst ger, berör mig på alla plan. Du fångar upp mig i alla sinnesstämningar och leder mig varsamt till – det som är vi här och nu – varenda gång. Jag har funnit en stor kärlek och en läromästare i dig. I dig och i det som är vi, har funnit det jag så länge sökt! Älskar dig! Din.

P
eter kommenterar:
tillsammans älskling så tar vi oss dit vi ska, tillsammans som ett vi och var å en för sig på vår personliga resa i vår egna utveckling. i nuet och i livet. Du är kvinna att älska, en vän att förlita sig på och en människa att beundra och inspireras av. En dag i taget, ett liv i sänder! längtar till sen love! Kyss å TACK

Bilden kommer från Schulmans blogg. Har dock inte för vana att läsa hans blogg. Detta är andra gången.

Om det nu är äkta och oredigerat tycker jag inte det är romantiskt, jag tycker det är på gränsen till creepy och helt klart lite crazy.

Och min avslutning på inlägget och Alla hjärtans dag är att man visst kan säga Jag älskar dig (etc) för mycket. Nä, ibland räcker det med att klämma till en gång extra kring handen på den man älskar och det betyder samma sak, fast utan floskelvarning.

Kläm, kläm.

2 kommentarer:

Monica sa...

Ehhh... Jag vet bara inte om det är rätt forum för de här pompösa kärleksyttringarna. Fast mest tycker jag lite synd om frk Sjödin som "outar" sina nya kärlekar och så går det åt skogen varje gång.

AL/Scandinavian Christmas sa...

Pinsamt på så många sätt. Får mig att vilja gå ut facebook. När det används så här fel. håller med Monica också. Stackars människa. Hon och Zinat borde bilda stödgrupp åt varandra.