Alla hjärtans dag!

Fick en lång bukett blommor av Mikael idag. Inga rosor, nästan som om han hade läst bloggen :) Däremot såna där magentafärgade nejlikor, plus lite andra blommor i lila och rosa. Han börjar lära sig min smak. Min första alla hjärtans-bukett var röda rosor och vit brudslöja. Man erkänner ju inte gärna att man haaaaaaaatar brudslöja. Kanske i en vit bukett, men inte ihop med röda feta rosor. Jag har lite random idéer, jag vet. Men jag var mycket tacksam för den buketten också, bara för att jag fick den av Mikael.

Apropå få saker av Mikael så tog jag av mig halsbandet (som jag har på mig jämt!) igår för att jag skulle ha ett annat på mig. Tror att jag la det på köksbordet. Hittar det inte. Vilket symbolvärde -- har slarvat bort Mikaels allra första present till mig; ett halsband med litet hjärta i matt och glansigt. Grr. Men det är väl inte borta, det är bara borta just nu. Men det är inte roligt. Jag får lite ångest utan det halsbandet.

Sen hade jag tänkt vara lite käck och ta ett kort på min ärrade kind och säga, jag skojar bara, det är sömnmärken efter lakanet. Men det är liksom inte nog roligt, särskilt inte om man inte tar nån bild och bara berättar om det. Sån är ambitionsnivån idag...

Är lite trött idag. Somnade kvart i 7. På morgonen. Sov visserligen mina 10 timmar, men att sova på dagen är inte lika bra som att sova på natten. Man får sömnbristsymptom av det också, fast långsammare, mer smygande.

Inga kommentarer: