Jag har blivit utmanad!!!!!

Ni som har hängt med ett tag vet att jag brukar sno såna där frågeformulär varhelst jag hittar dem, och svara på dem för att jag tycker det är kul, inte för att folk "skickar vidare" till mig. Men nu har Dorro varit barmhärtig och utmanat mig! Hon vet vad jag vill ha :)

Hur länge har du bloggat?
2263 inlägg sen 21 april 2007. Mitt första inlägg hette Elsa 4 år.

Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?

Ojdå, har inte räknat dem. Men nu när de är i Google Reader istället för i RSS Atom (??) går det mycket fortare att läsa. 

Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?
Bara idag hade jag ca 170 nya inlägg att läsa. Av dem är kanske 1/4 personliga bloggar och övrigt, 1/4 designbloggar (inredning, mode mm), 1/4 humor (Awkward family photos, Failblog osv) och 1/4 skrivarbloggar.


Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Tror bara jag har pratat med mamma om det och hon tycker att det är en av mina styrkor i bloggen, att jag skriver så "anjigt".

Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?

Å nej, det är jättesvårt. Jag har inga problem med att vara öppen om mig själv. Jag skriver inte allt jag tänker och känner, men är nog ovanligt ärlig och öppen. Det vill jag vara, så det är OK. Problemet är att jag kan vara väl öppen om andras liv också, vilket inte är lika populärt. Har gjort överenskommelser med vissa om var gränsen går, men den är ändå svår att hålla.

I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse?
Oj, vad svårt. Min första reaktion var att säga att jag bara skriver för min egen skull. Men så minns jag hur glad jag blir över respons. Men nej, responsen/bekräftelsen är nog inte orsaken till att jag skriver utan emellanåt en trevlig bieffekt.

Har du träffat människor IRL efter att du har träffat dem via bloggen?
Nej?

Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga?
Ledande fråga. Säkert. Folk kan nog få förstorat ego; såna där tonåriga modebloggare som får 100 000 följare tycker jag verkar lite uppblåsta, men jag kanske har fel.

Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig?
Inga?

Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år?

Absolut!

1 kommentar:

Unknown sa...

Hehe! Jag tänkte att du nog skulle bli lycklig för en utmaning. Visste att du skulle göra den varken jag utmanade dig eller inte.

kram på dig!