Nagellack

Förrförra söndagen målade jag naglarna med Isadora wonder nail, extra long lasting. Det var det inte. Tror det började flaga efter samma kväll, eller dagen efter, som det alltid gör på mig för jag har så mjuka naglar. Däremot var borsten extra bred och det var mycket bra. Det var lätt att måla naglarna. Men hållbarheten kanske hade blivit längre om jag hade målat två gånger. Men färgen var snygg och täckande efter bara ett lager. Får kanske prova att måla två gånger, för vetenskapen. Färgen jag köpte heter 611 Muddy Water och är längst till vänster, fjärde uppifrån på hemsidan (ovan). Den är lite mer rosalila än bara grå. (Och varför mobilkameran fokuserar i bakgrunden och inte mitt i bilden är en gåta...)

I lördags kväll för en vecka sen målade jag naglarna med Maybelline Forever Strong, som påstås kunna hålla i 7 dagar. Det är idag 6 dagar sen jag målade naglarna och jag har inte försökt hålla dem fina. Men såhär ser de ut. Färgen heter 287 midnight red och är absolut inte cerise som på hemsidan utan mer mörkvinröd.


Sammanfattningsvis har jag aldrig haft ett nagellack som har suttit så bra och så länge. Och inte var det så dyrt heller; jag köper av princip inte nagellack för mer än kanske 80 kr. 

Vill nu hemskt gärna åka till Ullared och köpa nagellack. Maybelline forever strong alltså. Och lära mig mobilkameran. Så här värdelösa bilder är det väl ändå inte meningen att det ska bli?! Jag skakade inte ens på handen.

2 kommentarer:

AL sa...

att du orkar fixa naglarna! impressive.
har också varit nöjd med maybellines nagellack. tror jag. det var 10 år sedan.

Karolina sa...

Även billiga nagellack sitter bra om du tar nagellacksborttagningsmedel precis innan (även om du inte har nagellack på) och målar två lager. Jag är lika nöjd med mina 9,50:s nagellack från H&M som Chanellacken.