Nagellackstips

Fick en sån bra kommentar av Karolina på mitt inlägg Nagellack härförleden, som var så klokt att det härmed återges i hela sin härlighet. Jag har inte frågat henne om lov, men sån här kunskap måååååste ju bara komma ut till folket:

Även billiga nagellack sitter bra om du tar nagellacksborttagningsmedel precis innan (även om du inte har nagellack på) och målar två lager. Jag är lika nöjd med mina 9,50:s nagellack från H&M som Chanellacken. 


Och om A-L förvånas över att jag orkar med nagellack så kan jag säga att det är uppåttjack för mig. Man ser så pigg och fin ut med nagellack, och går man inte förbi en spegel och ser resten, så kan man lura sig själv att man är übertjusig! Funkar görbra!

2 kommentarer:

AL/Scandinavian Christmas sa...

Nu blir det lite galentantvarning Anja.

Jag ser det framför mig: du hasar omkring blekgrå i ditt lilla hus i Ullaredsstrympbyxor & bh, med otvättat hår och gardinerna fördragna. Omgiven av dammiga böcker, oavslutade broderier och handväskor. Pillerburkar i drivor lite här och där. Alla speglar och reflekterande ytor övertäckta med kökshanddukar. Viftande med händerna runt omkring dig för att undersöka armvinkeln för ett knivhugg som en tänkt romanfigur skall utföra på sidan 278. Och så långa mörka manikerade naglar...

Anja Olergård sa...

Huvet på spiken, A-L!!! Så fort Mikael dör och jag därmed börjar förfalla till en ännu mer oacceptabel nivå än den jag redan är på, så kommer det att vara preciiiiis så som du beskrev. Förutom att det är persiennerna som är nere, inte gardinerna fördragna. Men annars så! (Och så är naglarna korta och målade, inte långa och målade, men det släpper jag igenom för den här gången.)