En stooooooooor nyhet

Ja, inte jag, men så skrev Emelie (Krus) Renman som rubrik på sin blogg, och hon rapporterade sen att hon fick 200% fler besökare än vanligt.

Alla trodde att hon var gravid, men det var faktiskt bara att hon hade hört sin man fisa för första gången. Sic!

Men det var en annan sak jag undrade. Hur kan folk veta innan de har gått in på bloggen, att det finns ett ovanligt intressant och/eller skvallrigt inlägg, vilket får deras nyfikenhet att explodera, och så går de in? För man vet ju inte vad det står förrän man går in. Och om det man ser då är tråkigt eller spännande vet man ju inte innan.

Vad är det jag missar?

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Anja! Jag läser din blogg med stor förtjusning, men har varit för blyg för att kommentera något hittills... :) Hur kan du skriva så roligt och läsvärt om smått och stort??
Angående Emelies blogginlägg, så har hon länkat till Facebook, så alla hennes Facebookvänner ser inledningen... Och den var ju minst sagt intresseväckande :) Så var det bara en fis i rymden! Hälsningar, Lene Fogelberg

Anja Olergård sa...

Självklart, Lene! Att jag inte tänkte på det... Såg det ju själv på FB.
Och att du -- som ryktesvis ska ha imponerat skägget av folk på GU:s skrivarlinje -- berömmer mitt skrivande var dagens bästa!! Tusen tack!