Hoppsan

Det fanns två likadana av en sak jag vill köpa på tradera, och jag har lagt bägge i bevaka-mappen. Fast nu bjöd jag visst på den andra, när jag redan hade högsta bud på den första. Nu har jag högsta bud på två. Bara för säkerhets skull?? Som väl är går auktionen inte ut förrän 22 februari så jag hinner nog bli överbjuden.

Annars skulle jag kunna köpa för en tusing på eBay, lätt. Det finns massor med klänningar i min storlek, många från Monsoon t ex, så det är inte bara tjafs. Kolla på denna festklänning. ("Sanne möter Anja" i stilen; både anarkistiskt och konservativt på samma gång.) Men den är i siden och är uppe i över 600:- nu. Men det finns många andra. Bland annat en som jag har väldigt svårt för att inte bjuda på, och den kostar strax under 200:- inkl frakt (också Monsoon) och ingen annan har bjudit på den. Men jag ska inte. När man av hälsoskäl har tackat nej till den enda bröllopsinbjudningen man har fått på ett bra tag så har man ingen ursäkt att köpa nya klänningar. Tyvärr. Eller kan ni hjälpa mig att komma på några? Det jag har bjudit på på tradera känns nämligen inte så roligt. Ett skärp bland annat. Fyndpris visserligen, skinnskärp för nån tjuga eller så, men en klänning är roligare. Jaja. Kanske om en månad om jag har pengar kvar innan jag får nya. Fast då går jag hellre ut och äter med Mikael. Eller nej, en klänning varar längre. Men jag kanske måste ha klänningen på mig när jag går ut och äter med Mikael :)





1 kommentar:

AL sa...

Om man av hälsoskäl inte kan gå på fest är det väl ÄNNU viktigare att ha en klänning och vara fin när man äter middag någon gång vid köksbordet åtminstone. Till på köpet är naglarna ju redan målade! Jag röstar för snyggdate. Kanske till vårens operalunch.