Skäms å glad på samma gång

Vi har typ en extern hårddisk, M kallar den för en NAS tror jag men jag vet inte vad det är eller om det ens är en hårddisk. Men vi kollade på bilder som låg där och som var från Italien för fem år sen.

Till saken var att Mikael hade växt sig igår och jag vet ju vad jag väger och det är 18 kg mer än när jag tyckte jag var sprängfet. Så jag har väldigt lite sommarkläder som passar.

Det ska jag väl inte skylla på för mamma skaffade tre underbara klänningar åt mig och tre gånger är kanske alla gånger jag gör hemifrån i sommar.

Men jag har mött så dåligt på sistone, flera kroppsliga anledningar, så jag har shoppat lite. Bara på Tradera men ändå. Det blev en del. Ungefär hälften var bra, riktigt bra, och några grejer var bra men inte perfekta, och två grejer var komplett värdelösa och dem har jag reklamerar.

Nu har jag glömt vad jag skulle säga.

Jo, både att jag skäms för att jag köpt fler kläder än jag kommer att kunna ha på mig i sommar, men samtidigt att jag är väldigt glad för flera av dem.

Men igår lät jag bli att handla på Lyko, som hade 25% rabatt på det mesta. Jag måste ha börjat kolla omkring där när jag hade tagit sömn piller för det låg varor för 25 000:- i varukorgen! Jag fick på två-tre dagar ner det till strax under 500:-, men varför köpa en ny hårborste när man kan tvätta den jag har. Jag borstar nästan aldrig håret ens en gång. Och jag behöver inte åtta nya nagellack eller sju flaskor torrschampo.

Alltid nåt.

Men nu vill jag typ gå hemifrån så jag får ha mina kläder. De där fotona från Kalabrien såg ut som att man hade gett mig en fat suit. Redan då satt kläderna som ålskinn. Vad jag saknar några av kläderna jag hade då. Men nu har jag fått nya fina, som är rätt storlek för mig. Kanske orkar jag fota dem imorgon. Don't hold your breath, though.

Å, T sa en så rolig sak när vi firade J:s examen. Alla i familjen är så engelska av sig, med mamman till och med boende i USA och alla barnen utom J4 har bott där. Och nu kan M prata svenska som att man inte behöver ta hänsyn, men ibland glider hon över i engelska om det är nåt knöligt ord eller om hon bara inte har tid och lust liksom. Så är vi alla, vi bryr oss inte om ifall vi blandar in ett engelskt ord om det kommer först. Ja, så pratade vi och då sa T Egentligen är det ju bara laziness. Det tog ett par sekunder innan den verkligen gick in.

Ja, men jag mår bra. Kläder, humor, folk. Och lite sofftid. Och en migränspruta som jag fick igår! 

Inga kommentarer: