Foto i juni 5

Breakfast today. Enkelt!












Jag äter inte frukost. Börjar dagen med mediciner och yoghurt och sen äter vi middag.

Men vore det vinter så hade jag gärna ätit risgrynsgröt, eller müsli och yoghurt (å, Start som är så gott!!) I Baden. Och goda mackor är alltid rött.

Tyvärr tycker jag inte särskilt mycket om bacon och ägg är jag överkänslig mot, det är därför det blir så svårt när jag äter LCHF. Vad blir kvar utan ägg som man kan smälta till kvällsmat? Jag antar att man kan äta sex skivor medwurst med gurka.

2 kommentarer:

modren sa...

Cancerförbundet och Gunhild Stordalen, som är läkare, miljöaktivist och matkunnig, säger att bacon är det allra sämsta man kan äta. Därnäst kommer all processad mat - korv, skinka, påläggskött, fläsk etc och allt färdiglagat.
Det är ju inte vad LCHF lär (förutom att också de sågar färdigmat), så jag är tveksam. Jag gillar inte bacon så jag avstår gärna. Men falukorv gillar jag. Och julskinka är julens godaste mat.
Svårt att veta vad som är rätt och fel när det gäller mat. Och ändå tror jag att maten är livsviktig på alla tänkbara sätt!
Önskar att jag älskade grönsaker lika mycket som frukt och choklad.
modren

Anja Olergård sa...

Ja, fast cancerförbundet säljer söta bullar med rosa socker! Ingen vågar säga det högt, men cancer lever på socker och då är en rosa bulle en sällsynt olämplig demonstrationsform.

Jag är övertygad om att socker är värre än bacon, korv mm.