Foto i juni 15

Action

Egentligen hade jag velat att ordet var Deckare för då hade jag kunnat säga hur mycket som helst och sätta in långa rader med bilder på alla deckare jag älskar. Att det här är en fotoutmaningen märks väl inte så jättemycket. 

Så ska jag vara sarkastisk och ta ett foto på mina fötter i soffan? I den action som är mitt liv?

Nej, det blir min bästa action just nu, Masterchef Australia. De börjar komma till final nu och maten de lagar är verkligen fantastisk, det ser man! Jag blir jätteinspirerad men har inte ens energi att göra en kvällsmacka. Idag fick en av de tävlande välja vad som helst i hela skafferiet som alla skulle laga mat med. Killen valde lakrits!

Kalabrien är känt för sin lakrits och när jag och Mikael var där med mamma och Ellen för fem år sen så fick vi en dag en pytteliten bit sockerkaka (som jag inte förstod varför den var så snål), men när man bet i den och den smakade lakrits förstod man! Vi svenskar är ju uppfödda på lakrits men tydligen är det en rätt ovanlig smak som folk antingen älskar eller hatar. Jag har aldrig ätit det i sockerkaka förut. I tv-programmet kunde jag bara komma på att göra en lakritspannacotta. Det är reklam nu men jag är spänd på vad det ska bli. De springer fram och tillbaka och är både kreativt och fysiskt in action.

Inga kommentarer: