Foto i juni 4

Ja, nu är temat clouds, och det minns jag inte om det var några då, den 4:e, jag har för mig att himlen var klarblå den dagen och helt molnfri. Men nu när jag ligger med telefonen/kameran i sängen så vet jag bestämt att himlen har varit vitgrå hela dagen. När alla ville fira Nationaldag.

Däremot kan jag säga att vi åt den svenskaste maten efter julbord med skinka och sill och det är bearnaisesås. Vi har det alltid hemma. Idag förhöjde den en halv fläskytterfilé med grillade, små, runda förskpotatisar, med en god sallad och en majskolv till. Så bean var det mest svenska ihop med gurka i sallad och små runda färskpotatisar. Men jag gjorde maten (120 i puls såklart) och jag stekte inte ihjäl den stackars grisen! Jag som alltid översteker allt från kött till fisk och kyckling. Bättre torrt än rått, fast ännu bättre lagom!

Men i mitt nya eftertänksamma liv så klarade jag av att inte torka ut köttet. Heja mig! Och heja Sverige. Fast detta gäller den 4:e och det vet jag inte vad det var för dag. Oh well.

Här får ni nån annans moln. Jag kan inte tänka mig att jag kan ha ribban på att alla foton i juni ska vara egwntagna. Kommer alla 30 inläggen ut före mitten av juli så är målet typ nåt.

Förresten så hade jag ångest när jag pratade igenom vad jag skulle säga till psykiatrikern och jag bara touchade på ämnet vårdskador. Men till slut kom jag på att koncentrera mig på blombuketten på bordet, två röda, två cerisa, två rosa, två vita rosor osv, så höll jag på så det lugnade sig lite. Men då tog Mikael vid och började ställa frågor som vad hans mellannamn var. Mot slutet frågade han Vad tycker du om moln, och då slutade jag helt gråta och satt alldeles tyst en lång stund och sa till alut att jag inte visste vad jag tyckte om moln. Men de hjälper tydligen mot panikattacker. Heja, cumulus och cirrus. Vore kul namn på hundar.

Inga kommentarer: