Så duktig!

Jag är så bra på att klaga! Är så slut, har sån huvudvärk, sover dåligt, mår pest i värmen. Får en bra idé, att duscha och självtorka. Jomenvisst, stod i duschen och darrade av ansträngningen och är nu helt kokhet av motionen. Smörja in ansiktet och borsta igenom håret, ja, det är väl nästan på elitidrottsnivå. Men i alla fall är det ny svett. Kom inte på att sätta mig i duschstolen heller. Att håret är blött och kallt märks inte ens, huvudet känns som en varm ballong. Hatar verkligen sommar. Lite sommar går bra, detta gör mig galen. Har redan gråtit fem gånger idag. Är så slut. Måste göra vätskeersättning. Mikael ska komma med kinamat för att trösta mig. 

Men den snälle mannen har redan köpt pioner till mig. Och varit på Mio och köpt ett underlakan på rea. Nu motionerar han (i värmen?????) och sen blir det middag. Jag bad till och med om friterad banan. Är så labil. Å, nu kom en vindfläkt in i sovrummet. Kanske finns det hopp om livet.

Härom natten när jag la mig hade Mikael haft fönstret öppet en meter i kanske fem timmar och det var bara 23° inne. Mikael låg med täcket på sig som en enchilada. Men det är enda gången vi haft mindre än 28°.

Men snart är del jul. Får tänka på snö. Här kommer lite inspiration. Det är bra om man är lättsuggesterad eller vad det heter.






5 kommentarer:

modren sa...

Vilka underbara, trösterika vinterfoton! Dessa dagar är pest och pina. Det känns som om värmen trycker ner mig till jorden till en blöt fläck. Men det ska tydligen bli "bättre" väder i morgon, d v s kallare. Hoppas!
modren, flämt

Anja Olergård sa...

Hoppas!!!!

Anja Olergård sa...

Jag grät när Mikael kom hem, igen när jag såg pionerna, men sen var det bra. Jag gråter inte hela tiden, bara så du vet.

modren sa...

<3
modren

Humlan sa...

Underbara vinterbilder! 😍 Synd att det sällan snöar på vintrarna som förr i tiden. Snörika vintrar är nog den mest estetiska årstid som finns.
Jag mår också pest i värmen, längtar till veckan och regnoväder. Jag tål ganska bra att ha fläktarna på men blir galen på ljudet och får ont av att ha öronproppar och hörselkåpor dygnet runt !! Skitvärme!