Foto i juni 12

Sun flare

Ordet sun flare används ofta i fotografiska sammanhang. Jag har sökt på ordet för givetvis har jag ingen särskild erfarenhet av nåt som har med solen att göra. I fotografier blir det väldigt romantiskt och hoppingivande att ha en sol i bakgrunden.

Men även solen har sina fläckar, och idag ska jag bjuda på en av mina.

Jag tycker själv att jag är ganska oromantisk. Är glad att Mikael inte gick ner på knä när han friade, hade inte velat ha ett stort frieri, typ så. Så oromantisk anser jag mig. Däremot kan jag lipa när Mikael gör nåt snällt för mig, när han lyssnar på nåt jag säger och sparar det i minnet till senare eller när han köper precis sånt bröd jag vill ha osv.

Idag hade vi fredagsdate. Jag ska bara bli lite personlig, men inte så mycket, för det finns inget märkvärdigt att berätta. Men vi låg i sängen och kramades (det är ingen eufemism) och då säger jag: -Jag har två såna där pluppar under armarna, kan du klippa bort dem? Mikael säger artigt: -Jag är inte säker på vad du menar? -Som hemorrojder fast väldigt små. -Ja, dem kan jag klippa bort, det måste ju vara sterilt och så, men visst. -Vad bra, jag har glömt att fråga om det ett tag.

Vilket romantiskt samtalsämne. Vilken ypperlig förklaring.

Den historien är väl en sun flare om nåt.

2 kommentarer:

modren sa...

Höjden av romantik, absolut!
modren, imponerad

Monica sa...

Absolut!
/lika imponerad som modren