Foto i juni 2

Idag ska man fota sina favoritskor men jag har tagit bort bilden men har publicerat den på IG så jag skärmdumpar därifrån. De är mörkt vinröda och har så fina detaljer vid hälen och tån. Dessutom har jag köpt dem billigt på eBay. Jag är så bra på att fynda. 

6 kommentarer:

modren sa...

Snygga men helt ogåbara! Och vi kvinnor i familjen är superduktiga på att fynda. Har gett mycket glädje i livet.
modren

Monica sa...

Enda paret någorlunda högklackade skor jag har haft gav mig Mortons neurom. Dina skor är otroligt snygga, men skor och jag har ett ruskigt dåligt förhållande.

Anja Olergård sa...

Mortons neurom låter inte trevligt. Jag har massa högklackade skor jag borde sälja på Tradera men de är som mina barn och dem kan man inte sälja. Vi får se.

Anja Olergård sa...

Jag kunde mycket väl gå i dem för 12 år sen. Men nu kan jag knappt gå i ballerinaskor. Ja, skorna borde väck.

Wim De Hart sa...

Jag är Kurt Lövgren från katrineholm, sverige och detta är mitt vittnesbörd. Den 16 februari 2020 ringde min fru mig bara för att säga att det över betweet oss att vårt sexåriga förhållande var över det var patetiskt, jag försökte lugna henne men hon insisterade på att bryta upp eftersom hon träffade en annan trevlig kille i Plavecky Stvrtok. smärtan var för stor för att bära, så jag gick online för att söka hjälp, då såg jag en blogg om denna mäktiga trollkarl som heter Drigbinovia. Jag läste en hel del vittnesbörd om honom, men jag var inte säker på om han kunde hjälpa mig eftersom jag levde i Australien, men jag bestämde mig för att prova. Jag mailade honom allt om mitt förhållande problem och min rädsla var avståndet, och han försäkrade mig att inte vara rädd att avståndet inte var ett hinder Eftersom vinden blåser så min hjälper skulle hitta mig inom 24 timmar. Jag litade på honom med hans ord omedelbart och följde hans instruktioner. Omedelbart efter 24 timmar efter att ha spelat besväret, när han lärde mig, kommer min fru som lämnat mig med en annan man tillbaka hem och började be om förlåtelse. Jag blev chockad förvånad och förvånad och jag var som "herrar", det fungerade som en charm. Därför bestämde jag mig för att dela detta underbara vittnesbörd om mina världen för att få kontakt med den här världshemliga trollkarlen, kallad Drigbinovia, angående eventuella problem eller uppdelningar via hans e-post: doctorigbinovia93@gmail.com kontakta hans WhatsApp / Viber +12532363028 tack för din tid?

modren sa...

Sluta vara Don Quixote och slåss mot väderkvarnarna! Du kan inte rädda ME-världen. Har du kollat pulsen när du blir så där arg, upprörd och förtvivlad över alla dår-botemedel? Inte ens den dödligt ME-sjuke amerikanens vetenskapspappa har lyckats få stopp på alla vansinnigheter.
Du har nog av dig själv och din dag! Läs inte quasivetenskapliga artiklar om att tänka sig fri genom positivitet.
Det finns så mycket tokigt inom läkar"vetenskapen". Jag har också mött min beskärda del av läkare som fattar noll men ändå står på sig. Meningslöst att slåss mot dumheten. Det är som att inte förlåta en oförrätt, bara man själv mår dåligt av det.
Ta fram den svalkande likgiltigheten. Öva dig på den. Blunda och dröm dig bort till Antigua.
modren, at peace