Tacksam 1 och 2

Nu är det februari med skottdag så dessa tacksamhetsfrågor passar utmärkt! Jag tar en om dagen, och upphovskvinnan heter ericarandall.com.

Idag får jag köra både 1 och 2 för jag missade den.

1. Vad är du tacksam för idag/igår?
Hade en riktigt dålig dag igår. Hade tagit på mig byxorna, fick sitta och vila. Och Mikael fixade middag fast han har massa jobb, som han inte får betalt för förrän det är färdigt så jag vill verkligen hjälpa till med maten. Men han är så bra på att läsa mig och ser när jag måste ta med mig resten av kläderna och lägga mig i soffan. Att vara så förstådd jag är i min sjukdom är verkligen en lättnad. Läser ibland om folks partners eller föräldrar som säger så dumma saker att ni skulle chockas. Men igår var jag tacksam över Mikaels intuition, middag och att dagen tog slut. Det kändes som om jag låg och väntade på det hela dagen. Men så somnade jag på tredje försöket. Tacksam, var det! Kunde haft mer ångest. Nu accepterar jag att när jag är dålig och inte somnar så går jag upp och dricker nåt varmt och tar nån mer tablett och det får jag inte panik över.

2. Nämn något du älskar med ditt jobb?
Oh well. Hur ska jag tolka det. Fel hursom. Jag älskar med min livssituation att jag inte har barn. Älskar å älskar, HAYAR det egentligen, men är i verkligheten jag lever i rent teoretiskt nöjd med det eftersom det inte hade gått. Jag saknar alla barn i familjen, men samtidigt orkar jag inte mer än så här. Jag vet inte hur jag hade stått ut att ligga i sängen och hyscha på barn som leker, inte kunna gå upp och göra dem en macka, inte orka att de berättade om kriser för jag blir dålig även av emotionell överansträngning. Så det älskar jag inte, men om nu saker är som de är så är jag tacksam för att den komplikationen inte finns i mitt hälsliv.


Inga kommentarer: