Ojdå

Hittar spår av mig själv lite överallt, på FB, Insta, och ser att jag har skrivit en del underliga saker med mycket stavfel. Japp, så är det när man har ätit julbord (!) med nästan hela familjen, inklusive de två som bor i utlandet (Skåne resp USA) och de två under tre, och tagit sömnpiller. Den gamla historien. Två inlägg har jag tagit bort helt, några andra orkar jag inte bry mig om.

Men det blir så väldigt tydligt. Jag ska ju inte skriva med sömnpiller i kroppen. Som nu t ex!!! Men jag tror att jag kan göra ett undantag, regeln är ju främst till för andra situationer när jag är påverkad. Och det märker jag ju att jag inte är. Visst Nisse!

Regler är för allas bästa. Man ska inte tro att man är ett undantag, för då är det just för dig i den situationen som regeln är avsedd! Att skydda!!!

Igår regnade det här i Stockholm. Det känns som högst femte gången på hela vintern som det kom nån nederbörd. Mikael tyckte det hade regnat länge. Jag som känner mig hemma i Västra Frölunda sa att i Göteborg betyder regna länge tre månader. Men det regnar så lite, ja, visserligen, men inte bara uppifrån utan från sidan också. I England kan det regna nerifrån också, när det studsar tillbaka upp.

Ja, men det var väl min signal att det är dags att sova.


Inga kommentarer: