Slow learner

Blev lurad som vanligt idag när jag såg reklam för en skvallertidning. Trodde på fullt allvar att Sofia och Carl-Philip ska ha barn. Så jag läste tidningen på Readly, men hon är inte ens med barn utan de har råkat hitta en bild där hon andas in lite mycket och ser gravid ut och drämt till med nåt citat om att de vill ha många barn och alla som har två pojkar samt vill ha fler hoppas ju på att få en flicka också. När ska jag lära mig att de inte säger sanningen utan lurar lösare som är naiva som jag att lösa en tidning tom på fakta? Inget ont om de som försörjer sig på att jobba med de tidningarna, men som läsare måste man ju vara medveten om skillnaden i trovärdighet mellan SvD och Hänt i veckan.

Note to self: När någon i kungahuset är med barn kommer det inte att stå först i Hänt utan på Kungahuset.se eller vad det heter.

Jag hoppas annars på att både Victoria och Sofia får fler barn. Madeleine är väl välförsedd just nu. Men jag är så förtjust i Victoria, önskar för hennes skull att hon känner att hon inte är skyldig kungariket att bara jobba för Sverige om hon faktiskt vill ha fler barn. Jag ville ha fem barn. Så gick det med det.

Men det är faktiskt inte jättesvårt längre att vara ofrivilligt barnlös. Mina jämnåriga får ju inte barn längre så nu känns saknaden mindre. Men jag tycker att alla som vi är släkt med ska bo här på Ribby Allé. Går det bra?

Tänk om vi ägde hela bostadsrättsföreningen och fick flytta hit alla vi ville! Nu har jag ett nytt ämne att tänka på när jag inte kan somna. Annars gillar jag våra grannar, de är bra. Igår var Mikael ute med en granne som provkörde Marve och idag var han med en annan till veterinären. Vi har bra grannar för att Mikael pratar med dem :-)

Inga kommentarer: