Mina underbaringar!!!

Jag har plötsligt märkt att jag inte fått några kommentarer på bloggen på länge. Kollar i skräpkorgen men de har inte hamnat där heller. Alltså, får alltid mail med varje kommentar, men har inga nu. Går in på bloggen och hittar MASSOR av underbara kommentarer som Blogger inte skickat till mig! Hittar inte att nån inställning är annorlunda men jag ska kolla noggrannare på datorn när jag går upp. Jag har ju haft problem på det senaste med dels att bilder försvinner när jag publicerar, och att bilder försvinner fast de ser ut för mig som att de finns kvar. Men jag har ju tagit bort dem när jag har publicerat så kan inte göra om.

Men alltså, att få en stor mängd kommentarer på en gång är som att nån har virkat en stor mjuk filt och vävt in kramar i garnet. Särskilt som jag trodde att jag numera bara skriver klagoinlägg som inte ens min mamma orkar säga nåt om. Och då hitta en guldgruva av kärlek och värme, vilken grej! Jag skriver ju inte för att få nåt tillbaka, och jag är dessutom osedvanligt dålig på att kommentera kommentarer, men jag har inte sett några kommentarer sen i slutet av maj ser jag nu. Då är det lätt att ta det som ett tecken på att jag blivit så tråkig att alla har tröttnat.

Så jag är överväldigad nu! Vad fina ni är!!!!!! Och jag orkar som den bov jag är inte kommentera allt såhär i efterhand. Även ett rätt enkelt tack eller jag håller med kräver ju sin hjärna och jag har hållit på så mycket med järnbrist och vc på sistone att jag är helt slut i huvudet. Så hoppas ni förlåter mig. Men jag har läst varenda kommentar och är så lycklig nu. Ni är så goa!!!!! <3 <3 <3

P.S. Och nu har jag sett requesten om grön klänning, så jag ska leta så fort jag hinner och orkar. Alla får gärna säga vad ni vill att jag ska leta efter för bilder eller vad som helst! Ska göra ett badrumstema också.

Inga kommentarer: