Gröna klänningar, H&M

H&M kammade noll, först. Finns både mintgröna och olivgröna klänningar där, men de var korta, slirviga och till och med Consciousklänningen för 2000:- såg inte särskilt bra ut. Sätter inte ens in några foton.

Däremot hade de en hel del under rea och som inte följde med på sökning på de aktuella klänningarna. Här hittade jag en hel del, det mesta dock 20-30 cm för kort eller andra liknande fel. Det som jag redan vet att du inte vill köpa sätter jag inte ens in för inspiration. En av mina favoritklänningar nånsin är här, men den borde jag inte sätta in för den är mer Maxima än Mary. Men jag kan inte låta bli :-)

Här börjar jag med en klänning som har potential men inte mer. 699:- ist f 999:-. Men du behöver säkert korta axelbanden för att få midjan i midjan och det är för mycket med volangerna för din minimalistiska smak. Men gillar du färgen eller?


Creppad klänning 249:-. Med lite lila i, jag blev positivt överraskad.

Mönstrad klänning, 279:-, min Maxima-favorit.

Mönstrad klänning i mörkgrönt. Not so likely.


Smaragdgrön klänning. Skulle behöva ta ur resåren och flytta den 1 dm upp. Ev endast ta ur resåren och använda skärp i midjan.

Vadlång klänning. Lite för många fel. Slitsen är för lång, tyget är tunt så det ser svårt ut att sy igen så det ligger slätt, dessutom ser midjan rätt låg ut redan på modellen. Det skulle vara om du använder ett skärp som slutar med midjesömmen, inte börjar. Annars var ju halsen osv görsnygg!


V-ringad klänning. Finns ingen bild på modell och jag får ingen känsla för passformen/längden.

Draperad trikåklänning. Den kommer nog sluta väl mycket ovanför knät. Mer Britney Spears än Mary av Danmark.


Draperad klänning. Lite mer bröllopsgästklänning än jobbklänning. Kan se hemskt billig ut i tyget i verkligheten. Omöjligt att säga var midjan sitter på dig.

Crêppad klänning. Khaki är väl inte grejen? Finns för bara 129:- i marinblått, blommigt, orange.


Sen fanns det en lång mörkgrön klänning med gula blommor på, men inte ens jag som gillar blommönster tyckte den var snygg. Och en handfull mint/ljusturkosa klänningar som inte var så perfekta att jag satte in dem fast det är _grön_ du vill ha.

Men för den som har normala storlekar kan H&M:s rea alltså erbjuda en hel del fynd.


Inga kommentarer: