Dagens googling

"Hur gick det i matchen idag" ledde förvånansvärt nog till några svenska matcher med AIK och Hammarby och sånt. Men jag såg resultatet på tre sekunder snarare än 0,1, och det är ju fortfarande fantastiskt jämfört med att få information en via brevduva. Konstigt hur man är van vid att allt ska gå så supersnabbt numera. Att ringa upp ett modem skulle man få fnatt på! Jag har varit tvungen att sitta vid datorn vid några tillfällen i veckan och en gång ville den starta om. Att jag inte fick rascha! Det kändes som om det tog en kvart, fast det kanske var några minuter. På plattan går det ju blixtsnabbt.

Jag åt tonfisksallad till middag idag och är fortfarande fullkomligt proppmätt. För fem minuter sen kom jag på att jag nog har migrän men helt utan huvudvärk. Det har hänt en annan gång så det är inte lätt att komma på. Men magen känns uppspänd och det är nästan lite festligt att ha migrän utan migrän. Det enda andra symptomet är att det svindlade för ögonen när det var för snabba bilder i inledningen på QI. Men jag känner mig så glad över att jag har botox! Utan det hade jag varit så plågad nu. Jag har visserligen haft ont i magen ikväll men inte lika ont som migrän gör.

Och det är väl bra att det är nån vård som fungerar. Jag är jättesur på min vc-läkare. Men min migränvård och min ME-vård är fantastisk.

Och jag har inte landssorg för att vi åkte ur VM. Så ett par andra sorger får man väl räkna med att ha.

Inga kommentarer: