En idé, om nån vill hänga på

Monnah nämnde sina ringar (förlovnings- och vigsel-) och då blev jag jättesugen på att göra en gissningslek med folks ringar. Dvs om man har några ringar hemma, kan man ta ett kort på dem eller på dem på sin hand, och skicka det till mig! Antingen via mail eller MMS, nej, inte MMS för telefonen jag har nu kan inte ta emot eller skicka MMS. Men kan ni maila till anjaolergard@gmail.com.

Det vore också superroligt om ni ville säga när ni förlovade er och när ni gifte er, så får vi se hur mycket årtalet syns på ringarna. Det här är ju en en minut gammal idé och fler förslag tas tacksamt emot. Det är fler folk som följer mig på Facebook än här så jag kan fråga där också. Och sen får jag alla bilderna och allas namn och så får man försöka matcha. Alla kan ju inte känna alla, men kanske kan man säga nån mening eller två om vad man är för några eller hur ens bröllop var, och så får man se om det går att gissa vems vigselring som är vems. Jag skulle älska en sån lek, f'låt blodigt allvar! Är ni med?

Vi gör så här, att här i kommentarerna får folk ha åsikter och idéer och sen när ingen mer säger nåt så sammanfattar jag "spelreglerna" och lägger ut det här och på fb.

Så, snälla säg massa åsikter nedan!

Inga kommentarer: