Måndagsbuketten

En somrig bukett passar jag på att visa idag innan det är för sent för somrigt. Vem försöker jag lura, det är väl fortfarande varning för extremt varmt väder... Veckan som kommer såg ut att bli som sommaren hittills. Och nu när jag har vant mig vid vädret lite, dricker extra vätskeersättning och har börjat frysa på kvällarna, så kommer också migränet som ett brev på posten. Och den brevlådan har varit tom i evigheter! Så jag är nästan benägen att säga skicka tillbaka det torra varma, inget lågtryck här tack. Det enda som hände var ju annars att det är 33 grader inne men 80% luftfuktighet. Till och med jag får astma.

Man vet att man har sjuka kompisar när man går in på sin Facebook och folk talar om vad de har fått för symptom av väderomslaget.

3 kommentarer:

modren sa...

Tänk om det inte fanns blommor! Tycker att Gud var så kärleksfull som skapade "varelser" som bara - tror jag - finns till för att vara vackra.
modren

Anja Olergård sa...

Eller hur! Men på samma gång tycker man inte att det är slöseri och att de borde vara nyttiga, inte bara vackra, för de uppfyller sin skapelses vadheterdet.

modren sa...

De "fyller sin skapelses mått" - men det är väl i de flesta fall bara att vara just vackra?! Liljorna på marken i all sin prakt är vackrare än Salomos guld.
modren