Världens snålaste

Jag kör med kontantkort till mobilen fortfarande och surfar alltid bara gratis på hemmanätverket. Förra gången jag fyllde på 100:- var 25 juli 2017. Och ändå hade jag 39:- kvar nu, men vill ha extra marginaler. Har ni hört vilken snålringare jag är! Är stolt över min småländska gen. Men det är lätt att aldrig ringa från mobilen och nästan aldrig messa förutom till Mikael eller hemtjänsten. Ja, lätt när man är hemma mesta tiden och dessutom lyfter telefonluren bara nån gång i veckan för att säga nåt till Mikael. Och några mess för 59 öre, eller om det var 69, har jag råd med.

Och vårt telefonabonnemang på hemtelefon ingår i hyran. Så det är lika bra att använda hemtelefonen. För 25:- ringer vi hur mycket vi vill för bara öppningsavgift. Men vi ringer ju aldrig nån hemifrån heller!

Jag kanske ska ringa mamma imorgon, om jag orkar. Det kommer en vikarie imorgon och ska duscha mig. Me no like. Måste komma ihåg att inte prata massa nervöst small talk och att säga till att de måste hålla emot mitt huvud när de tvättar håret. Undrar om det finns en stel, hård, nackkrage i plast som man kunde ha när de schamponerar och sköljer och som gör att musklerna inte måste hålla emot. Ska fråga AT:n, hon ska komma hit på måndag. Får lite ont efter varje gång även av min ordinarie, som verkligen är bäst av alla jag haft. Jag har till och med tänkt i banorna att luta huvudet mot väggen, men jag ska nog fråga at:n. Hon borde veta hur man gör saker med sin kropp när den inte är som den ska.

Inga kommentarer: