Stolleprov!

Mikael har ringt och skaffat lite vårdtider åt mig. Han är en superbra sekreterare och dubbeljobbar också åt mig som vd, chaufför, personlig kock, och lite sånt. Och sköter min hjärna för det mesta, eftersom jag oftast har otur när jag tänker.

Jag har satt in en massa saker på en lokal säljgrupp på fb och undrar hur mycket fel jag gjorde! Apropå hjärna alltså.

Men vad skulle jag säga, jo, det är ju för underligt, jag har två vårdbesök i april som måste komma väldigt nära varandra, nämligen Botox som måste följas av naprapat för att få bort spänningarna som Botox skapar. Och sen gör botoxen den nytta den ska. Men så har Mikael skaffat tre andra tider, och tror ni inte två av dem hamnar på samma vecka som Botox? Dvs på 8 dagar har jag fyra vårdbesök! Och ett i veckan är ideala max, men om man har väntat på nåt i månader eller rentav år så vill man inte skjuta upp det ännu mer. Jag blir ju bara sämre så alla vårdbesök som jag gör om ett år istället för nu kommer att kräva mer. Fast vissa saker har man försökt få styr på själv, så att man ska slippa utredning över huvud taget, men när det inte går så vill man ha det gjort för man har redan kommit till gränsen för att man inte står ut med problemet längre.

Men jag är ÖVERLYCKLIG att jag har satt ut några grejer till salu. Hoppas verkligen nån nappar, annars måste jag gå ut i fler grupper. Men nu har jag fotona och har kollat priser på det jag var osäker på, så nu är det värsta gjort!

Inga kommentarer: