Goals

Som jag förstår det säger de unga nuförtiden #goals om en bild på nåt de gillar. Jag sätter #laundryroomgoals på den här.

4 kommentarer:

Sara sa...

I vårt nya hus har vi en jättestor tvättstuga. Jag lade inte märke till det förrän efter ett tag, men det är kakel från Gianni Versace och granitbänk att vika tvätten på, så det är helt löjligt påkostat, men fallet på golvet är helt fel, för det kunde de ljushuvudena inte ordna tydligen. Och golvbrunnen rostar, de brydde sig inte om att byta den när de gjorde allt annat. Så himla knäppt, så när vi får tummen ur (och råd) så ryker Versaceplattorna all världens väg, för de går ju inte att spara när man bryter tätskiktet. Slöseri!

Anja Olergård sa...

Pengar kan inte köpa varken smak eller intelligens. Inte för att jag inte tror att Versacekaklet är fint. Men hur tänker man när man sparar en rostande golvbrunn men lägger in versacekakel som inte faller? Alltså. Synd att ni inte kan sälja plattorna. Nån kanske vill lägga dem som mosaik?

S sa...

De är helt anonyma utom att det står Gianni Versace tvärs över några av dem med riktigt stora bokstäver i lite glittrig skrift, vilket verkligen fick mig att skratta när jag såg det, för det är så löjligt. Nä, god smak kan inte köpas för pengar.

Anja Olergård sa...

Men seriöst! Dagens gapskratt.