Vilken dag!!!

Mamma fyller 65 idag. Hennes första (och säkerligen bästa!!) present var ett mail från Johan med besked om att han har fått ett jättebra jobb!!! Det ligger i Syracuse, som ligger mitt emellan Buffalo, där Beths syster Jennifer bor, och Albany, där föräldrarna bor (rättare sagt bor de i Schenectady, men det tror jag är typ som Mölndal). Det finns goda avancemangsmöjligheter också, utan att han fördenskull måste börja i postrummet... Halva familjen har lipat av glädje över detta. ÄNTLIGEN! Och nu ska Beth äntligen slippa sin Emma Smith-liknande tillvaro och få ett eget hus istället för en källare hos morsan.

Och idag börjar Ellen sitt nya jobb som VD för Mark & Park. Men efter ett halvår vill Sony Ericsson ha tillbaka henne och göra henne till projektledare. Och då har Rob lärt sig om alla träd och motorsågskapningar, så då ska han ta över Mark & Park. Ellen ska styra upp pappersarbetet och sen ska han styra upp allt. Det är fantastiskt hur det går när man har tålamod och förströstan och tro.

Det är nya jobb, nästan all around. Till och med pappa har blivit "befordrad". Han ska vara assisterande skrivare i templet.

Själv har jag lite nackspärr efter att jag stod och pratade med kusinerna igår med handväskan på ena axeln. Men det var det värt.

Inga kommentarer: