Jag är ingen bimbo

Sommarbloggen är som Sommarpratare på radio, förutom att folk bloggar istället. Och inte i flera timmar :)

Såg ett inlägg av Linda Rosing. Jag vill nästan inte skriva namnet, så inte nån stackars sorglig person som googlar på henne ska komma till min blogg. [Varning för konservativa åsikter!]

Hon säger att hon har gjort några dåliga val i livet, som "Big brother, offentliga operationer, trasiga dåliga förhållanden i massmedia" osv. Men hon säger att nu är hon en lycklig, snart nygift trebarnsmamma som bara vill få lov att vara lycklig. Inte mig emot. Men de där tre barnen har inte automatiskt gjort att hon har blivit bättre på att fatta kloka beslut -- dem hade hon väl också (i alla fall en del av dem) när hon kopulerade i TV (det var hon väl först med, eller?). Men jag förstår henne. Hon har äntligen kopplat ihop resultatet av ovanstående dåliga val med en kaosartad livssituation och vill inte längre vara sådan. Kudos, fast det var lite sent påtänkt.

Hon avslutar blogginlägget med följande ord: "Den 24:e juli begravs mitt namn för gått! [sic!] Då blir jag äntligen Fru Thelenius, och med det det hoppas jag vi kan lämna skandalkonceptet 'Linda Rosing' bakom oss!"

Låt mig då bara fråga: Om du inte vill förknippas med skandaler och är en sund mamma och smart snart fru, varför har du sängkammarblicken på dig, och plastbrösten uppbullade som tennisbollar, på ett foto tillsammans med ditt barn?!


Fast mest tycker jag synd om henne. Och jag tror visst att hon är rätt dum, för annars hade hon nog fattat mer, och jag hade kanske inte behövt tycka synd om henne på grund av hennes blogginlägg.

Inga kommentarer: