Utflykt

Igår skulle vi köpa en buske. Jag vill ha nåt med blommor som jag kan sno på sommaren. Vi kom till Ösmo plantskola precis när ägarna skulle låsa grinden. De hade stängt 45 minuter tidigare, så det var inte på håret.

Men efter det hade vi världens utflykt! Åkte småvägar genom landsorten och blev totalförälskade båda två. Mikael frågade till och med om bredbandet i nån by som var extra fin, med både vandrarhem, sensationellt vacker kyrka på höjden och vyer som fick oss att hisna.

Vi såg fler hästar än människor. Vi vet ju sen tidigare att det bokstavligen kryllar av hästgårdar här omkring. En hade faluröda trästängsel som var en fröjd att se. Ett par var ute och gick (mitt i gatan, då är det landet!) med sin hund. Eller två, såg vi när vi kom närmare. Så idylliskt.

Och det bästa på utflykten var nog när vi såg en hel hage, stor och kullig, med massor av får. Jag blev så glad. Vet inte vad det är, men mitt hjärta klappar för får. Ikväll har mitt hjärta dock klappat ont i flera timmar. Emellanåt så jag tappar andan av smärta. Jaja, där kom den gamla sjukdomen in igen.

Men apropå får så har jag hittat några ljuvliga får på pinterest. Varsågoda!!

Inga kommentarer: