Spännande som vanligt

Jag hade slut på två mediciner men hade tänkt be Mikael hämta rubbet när jag får ta ut nästa gång, den 4 augusti. Men det var några mediciner jag verkligen behöver ta varje dag, så jag bestämde mig för att ta kometen. Ringde Mikael, som skulle varit på jobbet en kvart men var kvar åtta timmar senare. Han höll på att packa ihop så vi sågs i centrum. Bara en sån sak, att stämma träff med en kille på stan!

Sen hade han tagit en nummerlapp, 191, och när jag kom in var det 192, så jag småsprang fram till kassorna, men blev betjänad ändå. Springa! Jag?!

Jag såg hela tre andra elrullstolar i centrum! Rekord. Det var mycket både bilar och folk och jag kom ihåg att ta det lugnt och se mig för.

Sen satt vi ute (första gången i sommar för mig!) på vårt hak, och jag var så vild att jag både åt pizza och drack läsk. Inte bra när man ska banta. Jag belönar och tröstar mig med mat. Ska bara ta itu med det också.

Jag satt med solen i ryggen och fick bara lite solsting i bakhuvudet. Fantaburken höll på att flyga bort flera gånger.

Det kom en geting, och jag skrek inte. Mikael frågade härom dagen om jag nånsin hade hört talas om en förlamad människa som blev stucken av en geting, och det hade jag inte, vilket faktiskt lugnade mig. Jag blev lite pinnstel när den flög nära mig, men jag var rätt stolt över mig själv. Inte helt hysterisk.

Sen skulle jag berätta nåt roligt, det var att översättaren till kvällens Masterchef hette typ Jakob Koriander. Jaja, det är inte så roligt om jag inte kommer ihåg det.

Vi var också och ryckte i dörren till biblioteket! De hade stängt redan, men jag är så ovan vid att vara ute att jag tyckte det var nog spännande.

Jag sa till Mikael att en sak som är bra med att ha så dåligt minne är att jag tycker att minsta lilla grej är så rolig och spännande för jag kommer inte ihåg det jag gjorde igår. Oftast har jag ju inte gjort något "igår" men igår hade jag ju det, kom jag på. Fast det var mycket spännande idag ändå, t ex att jag hade en dålig behå så det skumpade på kometen, att jag raggade upp en snygg kille, åt ute, var nästan på biblioteket, och nu har jag glömt om det var nåt mer.

2 kommentarer:

Sara sa...

Å vad jag tycker om dig! Själv var jag hemma hela dan så jag hade inga såna äventyrligheter för mig, men vi hade nästan kräftskiva, fast det fanns inga kräftor i affären (utom dyra färska) men däremot fick vi hem sur mjölk så det blev indisk afton med färskost, det kallar jag flexibilitet!

Anja Olergård sa...

Oj vilken kräftskiva! Själv tycker jag inte om kräftor, baserat helt på utseendet, så jag föredrar sur mjölk. Eller indisk afton.