Nya symptom

Och Nu har jag haft magkramper tre olika dagar den senaste veckan. Inte som mensvärk utan bokstavligen att magen krampar. Fortfarande milda kramper, och bara i magen. Men så magen hoppar.

Så har jag ju magsmärtan när jag äter, och medföljande diarré, sen  två veckor.

Har dessutom fått eksem eller utslag.

Ofta är mina nya symptom inte särskilt märkvärdiga i sig, men är tecken på ytterligare förfall och överansträngning. Men att förfallet ökar i hastighet är inte särskilt kul. Men eksemen kanske bara är nån mat jag inte tål. Jaja.

2 kommentarer:

Sara sa...

Nu blev jag orolig: inte du också! Nog för att man kan bygga tvättbräda (och det är ju det vi vill, så där ser man återigen att man ska vara försiktig med vad man önskar!) men det är nog läge att du ringer dr Anders! Eller nån bra på närmre håll. Och pm:a om du vill gnälla av dig!
Kram

Klarins sa...

Både diarrén och eksemen kan vara nåt du inte tål, eller har ätit för mkt av, eller du har tålt det förut men inte nu längre.
Du får väl leta fram detektivådran i dig och börja utesluta?
Jag vet att det är urjobbigt. Jag fick ju mina stora och många utslag inte av nån medicin som läkaren sa, utan att jag hade blivit överkänslig mot ägg. Jag vet, det kan vara vad som helst.
Håller det på för länge utan att du hittar orsaken kanske du kan vända dig till din nya neurologläkare?
modren