Too much information

Jag har ju varit så glad åt att inte ha problem med magen, som många med ME har/får. Har dessutom rätt mycket IBS i släkten, så det hade inte varit konstigt.

Men så började jag äta lchf i vintras och då blev det stopp i hela apparaturen. Jag provade olika metoder som väl funkade allihop, men jag hittade inte "lagom" utan bara allt eller inget.

Sen började jag äta vanligt, först bara lite fusk, sen nästan normalt igen. Då kom magen igång, vilket gör frestelsen större.

Sen började jag äta magnesium regelbundet. Vet att man kan bli lös i magen av vissa sorters (dåligt/billigt) magnesium, och jag har använt det med mening förr, men nu har jag nog tagit för mycket. Och det är inte ens en dålig sort. Men ett tag kom jag på att jag skulle ta på kvällen också, som muskelavslappning inför sömnen, och några gånger tog jag en tredje när jag vaknade. Det tänkte jag inte på.

Men det gör jag nu. Hjälp, vad jag är trött på magknip och illamående. Trodde jag hade fått solsting förut, när jag stod böjd över kometen. Men det var bara middagen. Jag borde ju bli smal på det här viset, att det är lite sula på genomfartstrafiken, men det känns inte så ännu. Jag har ju lite att ta av och jag är nog bara inne på andra veckans... ja, vad säger man? Kan bara jämtländska eufimismer som inte är för fint folk.

Jaja, det här var också ett blogginlägg att vara stolt över.

1 kommentar:

Klarins sa...

Mitt heta tips är fortfarande - och det vet du - om inte lchf så enbart skippa allt godis, sött och efterrätter.
Man blir slank och fin och magen funkar.
Så det så. Men det är sånt du inte vill höra, vännen.
Man skyller förstås hellre på mediciner :-)
say it as it is modren