Börjar jag lära mig?

Jag var hos naprapaten idag, en annan än min vanliga. Det var inte fullt lika plågsamt men då undrar jag såklart om det gjorde lika mycket nytta. Hon var på bröstkorgen också, och drog i nacken, bägge kändes nyttiga. Och så blev jag tejpad, det var första gången. Jag har grymt dålig hållning som blir sämre ju tröttare jag är. Tejpen skulle både hjälpa hållningen och hjälpa mot smärta.

Först när jag kom dit kom jag på att jag inte skulle till den vanliga, och jag är så ovan vid sociala situationer nuförtiden att jag känner mig riktigt apart. Men det är bara att köra på och svälja stoltheten. Om nån tycker att jag är en mupp får de tycka det. Men varje övning i att prata med främmande människor är nyttig, så jag inte helt blir asket. Eller heremit, vet faktiskt inte vilket jag menar.

Satte mig förresten på andra sidan huset förut. Klarade fem minuter, sen var det för varmt. Satte mig då på framsidan av huset, och där kändes det flera grader kallare. Nästan så jag fryser lite. Säg den svensk som tycker att vädret är lagom. Och ändå är det bara vi (?) som ens har ordet.

2 kommentarer:

Klarins sa...

Fick du sån där tejp så du slipper bh? :-)

Anja Olergård sa...

Mamma lolig.