Sugen

Jag har inte klippt mig på ett år, har inte orkat knö in det i kalendern.

Men när jag ser såna här bilder så är det nära på att jag tar saxen själv. Jag blir oerhört sugen, inte på att klippa mig själv just, det är min systers gebit, eller var, men att ha en sån frisyr. Vilket bakhuvud!

Hälsar flickan med humanistskallform, dvs platt bakhuvud. Dream on.

16 kommentarer:

Sara sa...

Det är ju liksom hårets jobb att dölja deformerade skallar väl?

Klarins sa...

Underbar friss.
Såna kan vi plattskallar aldrig se ut. Tyvärr.
modren som gav arvet

Anonym sa...

Mitt namn är Helen Morgan, Storbritannien. Jag vill dela min vittnesbörd med allmänheten om vad denna andliga läkare som heter Dr okojie har just gjort för mig, har denna man bara tog tillbaka min förlorade Ex make till mig med sin stora stava, jag var gift med den här mannen som heter Morgan vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade oss, men när jag inte kunde ge honom ett barn under 2 år lämnade han mig och berättade att han inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få honom tillbaka, tills jag såg en vittnesmål om samma läkare på internet om hur han har härdat så många sjukdomar och hjälpa människor med liknande problem, kommer du inte att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett detta stava och på två dagar efter att han berättade mig att han var färdig med stavnings arbeta min förlorade man kom tillbaka med mer kärlek i hans ögon, och efter en månad som jag saknar min månad och gå för ett test och resultatet anges är gravid är glad idag är en mamma till en pojke , sa han att jag kommer också att bli gravid igen om jag vill tacka er än en gång den stora läkaren för det ni har gjort för mig, om du är ute söker efter något av dessa besvärjelser eller healing:

(1) Stavnings skydd från fara

(2) Stavnings för magi

(3) Stava för samma kön älskar

(4) Stava för att läka sjukdomar

(5) Stavnings för osynlighet

(6) Stavnings efter rikedom och berömmelse

(7) Stava för att få ett bra jobb

(8) Stavnings stark kärlek och relationer

(9) Stava för att få ditt ex tillbaka

(10) Stava att bli gravid

Du kan kontakta denna stora läkare på hans email drokojiehealinghome@gmail.com och få alla dina problem lösta .....

Sara sa...

Asg! Räddningen är nära och jag håller med: korrekt stavning är jätteviktigt!

Anonym sa...

Jag är med Sara!!!
I en kort sekund trodde jag att kanske AL låg bakom detta bus men det är helt omöjligt koko. Underbart!!! /E

Anja Olergård sa...

Jag var redo att hitta Markera som skräppost-knappen, men jag håller med er och låter det stå kvar. Det kan ju hjälpa nån med sjukdomar och barnlöshet att veta att man måste stava rätt bara. Bäst jag slängger in ett felstavat ord så jag inte blir smittad med graviditet.

Monnah sa...

Hahahaha! Vilken rolig kommentar. Och du, vilken fin frisyr och vilket fint huvud! Själv har jag alltid tyckt illa om det faktum att mitt bakhuvud är platt, för jag kund aldrig ha sådana där fina hårband som mina vänner hade. (De åker ju bara upp...) Hitta det felstavade ordet! ;)

Sara sa...

Det har blivit min nya uppgaskare! När jag behöver muntras upp går jag bara in här och läser om stavningen och vips är jag glad! Måntro det är lite magi i det hela ändå?

AL sa...

Visst underlättar det med bakhuvud, men frisyren åstadkoms av frodig hårmassa, proffsklipp och tupering som skapar formen och volymen. Och ett slags turnyr för platta bakhuvuden tror jag minsann det finns på marknaden, men alltså... suck....nej.

AL sa...

Ni kan se det fungerar med stavning med egen vittnesbörd nu, jag har denna kvinna stavat E med min stora stava och hon genast inser vem som stavar, som magi hon vet, men kraften kommer försvinna förberett mera stavning för mera problem för E. Alla andra som är ute söker mera hjälp som en vittnesmål uppe här:

(1) Stavning för panik och ledsen

(2) Stavnings skydd för lösa ägg

(3) Stavning många barn

(4) Stava för inga barn

(5) Stavnings skydd för slippa ditt ex

Anja Olergård sa...

AL. Du vinner. Alla kategorier. Nobelpris i tokigheter. Allra minst!

Anonym sa...

AL for president! Kan jag få adoptera dig? /Kvinna E

AL sa...

Tack før nobelpriset. jag kommer galaklädd till stadshuset den 10e dec som vanligt. hoppas de släpper in mig i år.

Och kära läsare som tror jag e helt från vettet, ni har rätt.

Men jag vill inte krossa era förhoppningar om en ljusare framtid, det första stavningsinlägget är jag oskyldig till. Det går alltså fortfarande bra att kontakta Dr Kojie och få hjälp.

Sara sa...

Underbara AL!

Anja Olergård sa...

Jag tror att det här är världens bästa blogg. Alltså, inte för blogginläggen, men för kommentarerna.

Sara sa...

Inget fel inläggen heller, men just Helens kommentar var nog det roligaste som hänt i år nästan!