Tacksam

1. Vår träningscykel! Det är så roligt. Svårt bara att hålla disciplin på mig och inte cykla för mycket för att det är så kul. Idag har jag ont i fibro-knät, så jag ska nog ta det lite lugnare.

2. Kyrkan som ligger så nära att man kan sticka dit snabbt och hem när man är för dålig. Glad att jag har fått en bekväm stol att sitta i. Men folk flyttar runt den hela tiden och idag var fotpallen helt borta. Vad är det som är svårt att förstå med en LÅT STÅ-skylt? Tacksam var det.

3. Att Mikaels blotta närvaro gör mig starkare, gladare, när det behövs. Två dåliga dagar på raken efter tre bra dagar kostar en automatiskt det goda humöret och jag blir deppig och labil. Att sitta och hålla honom i handet hela mötet är nyttigt för själen.

4. Jag hade lackskor (mina enda låga/bekväma/snygga) och det var regnigt idag. Farlig kombination. Särskilt med tanke på att jag hela morgonen hade vinglat och dunsat in i dörrar osv. PÅ väg ut till bilen efter kyrkan lägger jag en praktvurpa på mina hala skor. Baken, benen och händerna pussade marken. Men som väl ar inte huvud och rygg och jag bröt inget och fick inte ens riktigt ont. Tur var väl det, när allt gör ont för det mesta ändå. Usch. Jag är egentligen på dåligt humör och när kraften att vara glad ändå tar slut blir jag sur. Och det tycker jag inte om!

5. Tacksamhet, pyttsan. Jaja, jag ska skärpa mig. Att jag ska dricka en stor kopp varm O'boy nu. Och sen krypa ner i min ljuva säng med alldeles perfekt lagom varmt täcke. Och snart kommer Mikael; han har lektion i Prd nu. Fast det är skit att jag måste laga middag. Men jag kanske orkar om några timmar. Eller inte...

Surpjätt!

1 kommentar:

~Michaela sa...

haha, visst kan det kännas så här ibland. Men det är ju så nyttigt att hitta dom där tacksamma sakerna när man e på dåligt humör :)
kram