Härmar Michaela

Det är tydligen snart Thanksgiving, ovch även om vi inte precis firar det, är det en god idé att tänka efter vad man är tacksam för. Svårt bara att inte sno hennes idéer!

1. Mikael. Att han finns, att han älskar mig, att jag får älska honom så mycket att jag nästan spricker. Att jag känner mig trygg och "mig själv" med honom. Att vi har roligt. Att jag skrattar åt honom varje dag nästan. Igår när han cyklade på motionscykeln härmade han en sån där tjejreklam och det lät så fläppt när han sa nåt om "den nya formulan", att jag skrattade högt. Det är härligt.

2. Mediciner i allmänhet och vissa i synnerhet, t ex migränmediciner, antidepressiva och p-piller, som räddar mitt liv från såååå mycket smärta och elände. Just nu längtar jag efter mer botox (får igen i december). Jag klarar av att vara trött och öm, men att ha svår smärta är jag inte riktigt haj på. -- Och sömnpiller!!!!!

3. Bröd. Nybakat vitt bröd, eller havregrynstekakor kanske. Eller en Juliakakabit, varm från bageriet i Frölunda. Eller veterundlar med köttbullar och rödbetssallad. Eller en go räkmacka! Till och med Gott Gräddat Grovbröd med hushållsost och tomat. Mmmm.

4. Pengar. Mikael och jag är rätt fattiga med vissa mått mätt, men vi är oerhört rika på andra sätt, beroende på vem man jämför sig med. Bara det att vi sitter här med två datorer gör att vi är rikare än säkert 99% av jordens befolkning. Och vi har ett fullt skafferi och en full kyl och än så länge har pengarna inte tagit slut före månaden. Fast just det, idag förfaller min skatteskuld på vinsten från förra lägenheten, och vi har inga pengar till det än. Men snart.

5. Att Gud är med mig i små triviala saker i vardagen. En del säger säkert att det inte är Gud som hindrar mig från att skära mig i fingret utan bara i nageln, men jag är ändå tacksam för att det så ofta går "bra" för mig. Att jag somnar, att jag vaknar, att det inte regnar när jag ska hämta posten osv.

Imorgon blir det fler tacksamheter hoppas jag!

1 kommentar:

~Michaela sa...

Roligt att se att du snodde idén :)