Bloggosfärens verkningar, tävling

Idag fick jag ett mail från nån Maria som sa att hon tyckte att vi skulle utbyta länkar till varandras bloggar och att vi bägge skulle tjäna på det. Jag kollade hennes sajt. Det var en SPELSAJT! Aldrig att jag vill länka till nån pokerrum! Det värsta var att jag från början trodde det var nåt verkligt, inte bara "reklam." Har aldrig hänt mig förut.

Sen har jag insett att jag aldrig kommer att orka jonglera två gmailidentiteter, både aeklarin och anjolergard. På aeklarin har jag bloggarna, men mailen på anjaolergard. Jag har letat efter sätt att flytta überseriöst till anjaolergard, men det verkar inte som om det går.

Alltså har jag fattat beslutet att sluta skriva på überseriöst och skapa en ny blogg, som den såklart länkar till (så man inte missar mina gamla galenskaper). Problemet är bara att überseriöst ÄR min blogg och jag vill inte gärna kalla den nåt annat. Men det måste jag ju såklart. Det är där ni kommer in.

Jag utlyser härmed min första bloggtävling! Den som föreslår ett nytt namn till min blogg och som jag tycker bäst om, får en valfri Marabou 200grammare tillsänd sig.

Vill inte ha mitt namn som bloggadress, vill egentligen inte byta ueberserioest heller. Vad kan man göra?

1 kommentar:

Karolina sa...

Men du jag är nästan säker på att man kan flytta bloggen. Om inte så kan du iaf lägga till flera användarkonton på bloggen så kan du skriva från olergård istället för klarin. Då behöver du inte byta adress.